Facebook iconFlickr iconInstagram iconLinkedIn iconTwitter icon YouTube icon

Tres exposicions encara en marxa!

La Barcelona Design Week ja s’ha acabat, però les tres exposicions inaugurades al Disseny Hub Barcelona encara s’hi poden visitar.

Per una banda, «El millor disseny de l’any», la mostra imprescindible per entendre que està passant al món del disseny i l’arquitectura avui, ja que acull que acull més de 500 productes finalistes i guanyadors dels premis que atorguen les associacions del FAD en les diferents disciplines del disseny: els FAD d’Arquitectura i Interiorisme, els ArtsFAD a la creació artística, els ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, els ADI de disseny industrial i cultura del disseny i els nous Premis MODA-FAD. Aquesta exposició es pot veure a la Sala A del Disseny Hub Barcelona fins el 14 d’octubre.

Per l’altra, la exposició «Bàsics. Un passeig per qüestionar-nos» on es convida al visitant a reflexionar sobre l’actual model de producció i consum de béns i serveis o a repensar si té sentit conviure en una economia basada en el creixement infinit en un entorn de recursos infinits. L’exposicó està formada per cinc instal·lacions que recreen un recorregut per un parc on replantejar-nos el consum i la producció responsable; les ciutats i comunitats més inclusives, segures i sostenibles; l’accés universal a l’aigua i a l’energia neta, els efectes del canvi climàtic o la conservació dels ecosistemes marítim i terrestre. Estarà oberta fins al 22 de juliol.

A més, el Museu del Disseny ha inaugurat una nova exposició permanent, «Dissenyes o treballes. La nova comunicacio visual. 1980 – 2003», una mostra que presenta un recorregut per la història del disseny gràfic a Catalunya i Espanya des dels anys vuitanta (amb l’eufòria cultural que va comportar la consolidació de la democràcia) fins a l’any 2003 (celebració de l’Any del Disseny). L’exposició es pot veure a la Planta 4 del Museu del Disseny.