Facebook iconFlickr iconInstagram iconLinkedIn iconTwitter icon YouTube icon

Fujifilm Instax Board per a la BDW 2018

La participació d’Instax com a col·laborador de la Barcelona Design Week no s’ha limitat a l’entrega de càmeres als guanyadors dels Premis MODA-FAD, els ArtsFAD o els Habitàcola d’ARQUIN-FAD. Tampoc s’ha quedat en el photoflyer oficial que es podia trobar regalant instantànies de record als assistents a la festa inaugural o en la majoria d’actes programats durant aquesta tretzena edició. Enguany, la marca ha volgut involucrar-s’hi d’una manera més activa amb el Fujifilm Instax Board, un mural que recull el resum d’imatges de les principals activitats de la BDW ‘18 des de l’òptica de 5 socis de diferents disciplines del FAD, equipats amb la nova Instax SQ6 de Fujifilm.

En un context marcat per l’èxit del fenomen «stories» a Instagram i la predilecció dels usuaris de la xarxa per fer un seguiment en directe dels esdeveniments on assisteixen a través d’aquests moments efímers que caduquen en 24 hores, hem volgut adaptar la idea de captar i compartir els highlights de la setmana del disseny de Barcelona amb una mirada més personal, a través dels ulls de la comunitat del FAD. Instantaneïtat i immediatesa? Sí. Però en aquest cas analògica i permanent, si així es desitja.

Descobreix l’experiència dels cinc socis que hi han participat amb les seves respostes a una sèrie de preguntes plantejades per entendre una mica millor com han viscut la BDW’18 observant des de l’objectiu de la càmera. Fes-hi una ullada!