Zuzana Peskova

Itàlia
Service Designer, frog

Zuzana Peskova és dissenyadora de Serveis de Frog, una empresa líder en assessoria i estratègia d’innovació en disseny. Creu que crear solucions al voltant d’una comprensió holística de les persones, els comportaments i els sistemes on existeixen pot suposar un valor tant per als usuaris com per a les empreses.

En trobar-se en entorns accelerats, descobrir cultures diferents i col•laborar amb persones que tenen perspectives diferents, genera una comprensió profunda de com crear propostes de productes i serveis que satisfacin els clients i impulsin oportunitats d’innovació. Li apassiona aplicar el disseny a l’assistència sanitària, dissenyar a través de diversos canals, per garantir solucions coherents i racionals des del punt de vista de l’usuari, però també del client. Sempre advoca per la recerca sobre el terreny, com a forma de revelar àrees de coneixement i oportunitat en les quals ens puguem associar amb els clients per descobrir i cocrear resultats innovadors.

Té el Màster en Disseny Europeu (MEDes), un programa de grau únic format per una xarxa de set de les principals escoles de disseny d’Europa.

Zuzana oferirà la masterclass ‘Healthcare twister: finding the sweet spot to enable service innovation’ el divendres 14 de juny de 14:45 a 17:15 h.
Més informació sobre el contingut de la seva intervenció, aquí.