Zak Group

Zak Group Good Design Is... FAD

Zak Kyes és el soci fundador i director creatiu de Zak Group, un estudi de pràctica de disseny que dona forma a la cultura visual contemporània. Dirigeix una àmplia gamma de projectes d’estratègia i disseny, incloent-hi plataformes digitals, identitats de marca i col·laboracions amb artistes i directors de museus.

Entre les col·laboracions amb curadors i directors de museus en destaquen les identitats de la Biennal d’Arquitectura de Chicago (amb Johnston MarkLee); el Fridericianum i el Pavelló Alemany 2017 (tots dos amb Susanne Pfeffer); la plataforma digital flagship per M +, Hong Kong (amb Doryun Chong); la identitat de Städelschule (amb Philippe Pirotte); el disseny de l’exposició Parapolitics i la Biennal de Taipei (totes dues amb Anselm Franke); la 8ª Biennal de Berlín (amb Juan Gaitán); i el disseny de publicacions, com ara «Imponderable: The Archives of Tony Oursler» (amb Beatrix Ruf, Tom Eccles) i «Serpentine Gallery Manifest Marathon» (amb Hans Ulrich Obrist). Kyes ha col·laborat amb els artistes Anne Imhof, Tony Oursler, Joseph Grigely, Marc Camille Chaimowicz i Ed Atkins, entre d’altres.

De 2006 a 2016 va ser director d’art de l’Architectural Association School of Architecture de Londres, on va co-fundar el segell editorial Bedford Press.