Tina Gorjanc

Toma Gorjanc Good Design Is FAD

Tina Gorjanc és una dissenyadora pluridisciplinària eslovena reconeguda pel seu treball de fusionar les pràctiques de disseny de producte i escenografia amb procediments biotecnològics. Gorjanc considera que el futur dels camps creatius està absolutament lligat a la biologia, fet pel qual queda fascinada per la biotecnologia i el seu potencial per donar forma al futur. La seva investigació més coneguda és aquella que consisteix en unir les pràctiques de disseny de productes especulatius i crítics, amb procediments científics

El seu treball ha cridat l’atenció d’alguns dels mitjans de comunicació més grans, com ara The Guardian, The New ork Times, Dezeen, Motherboard i Trend Bland. També va participar en una sèrie de televisió produïda per la cadena de televisió ARTE, dedicada als nous talents emergents en el camp del disseny innovador.

Tina Gorjanc està actualment desenvolupant encàrrecs per a diverses galeries i organitzacions privades. A més de ser professora i escriptora per a institucions educatives, col·labora també escrivint a la revista Clot.