Sara Manzini

Itàlia
Senior Service Designer, frog

La Sara Manzini és dissenyadora de Serveis en cap de Frog, una empresa líder en assessoria i estratègia d’innovació en disseny. Mitjançant la combinació dels punts de vista de les persones, les empreses i la tecnologia, ajuda els equips a bastir i executar solucions estratègiques per a problemes complexos, començant per comprendre les necessitats dels usuaris finals i de l’ecosistema que els envolta.

Sara té una dilatada experiència en la creació de serveis i experiències sanitaris, com ara les noves rutes d’assistència a pacients, persones cuidadores i prestadors d’assistència, en el mapatge i el disseny de nous processos, en la definició de projectes de serveis, i en el muntatge de pilots que ajudin a provar els conceptes dels serveis en entorns reals, amb la missió última de millorar la salut i el benestar de les persones.

A més, Sara també és una de les facilitadores dels programes d’activació organitzativa i també de les activitats d’impacte social de Frog. D’altra banda, Sara sent una gran passió per l’ensenyament de la metodologia del pensament del disseny en programes universitaris, com a SUPSI (Lugano), Domus Academy, SPD, Bocconi (Milano) i a la Universitat de Navarra (Pamplona). Sara té una llicenciatura en Disseny de les Comunicacions i un Màster en Disseny de Serveis del Politecnico di Milano. A més, ha format part del Màster de Disseny Europeu (MEDes), una xarxa única formada per set de les principals escoles de disseny d’Europa.

La Sara intervindrà a:
• Cas d’estudi ‘Creating shared value as a new business model’ > Divendres 14 de juny a les 12:30 h
• Masterclass: ‘Healthcare twister: finding the sweet spot to enable service innovation’ > Divendres 14 de juny a les 14:45 h
Més informació sobre el contingut de les seves intervencions, aquí.