Roberto Piqueras & Eme Rock

Roberto Piqueras ha vestit a artistes com Charli XCX, Rita Ora, Yung Lean, Zebra Katz, Le1f, Ultrademon, Kanye West, Yung Beef, Sita Abellan o Melissa Forde. Combina el seu propi treball amb la seva faceta com estilista i vídeo (Pxxr Gvng – Mojo jojo o Tu coño es mi droga, i d’El mini – Akaeskes), i en projectes artístics a cavall entre el disseny, la instal·lació i la performance.

Eme Rock (alterego de Francisco Martínez Guijosa) ha estat membre fundador i director creatiu de l’estudi Covabunga, on ha treballat per a clients com Diesel, Red Bull, ESPN o X Games. Ha treballat per a músics com SSaliva, Sean Bowie, Pepperboy, Lenticular Clouds o Pyrinees, o Pxxr Gvng/La vendición récords, i ha sigut responsable de la imatge de festes com Marabú o Perreo69. La seva obra digital ha estat exposada a plataformes digitals com SPAMM o Cloaque i en espais com el Museu d’Art Contemporani de Caracas, galeries com Mutt o a Miami Art Basel.

El seu treball conjunt va començar el 2012 i han col·laborat als projectes Jaula C2 (Mutt, 2012), #Banqueros (Barcelona, 2014), Seeyouinsonar (Sónar, 2014), Imma Raurich (Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, 2016), Zona hermética (Museo de Sabadell, 2017) i Makeo (2018).