Renatus Hoogenraad

Països Baixos
Cofundador, CoCreation School

Renatus Hoogenraad és ballarí de ballet, coreògraf i artista del teatre d’improvisació. Quan va entendre que, en essència, els teatres són fàbriques d’innovació centrats a crear experiències humanes extraordinàries, va donar un gir radical a la seva carrera i va dedicar-se al món de la innovació en els serveis. Així es va convertir en promotor, entrenador i formador apassionat dels processos d’innovació.

A partir d’aquesta perspectiva, Renatus treballa amb tot tipus de persones, grups i organitzacions per generar un canvi positiu en la cultura organitzativa i crear un canvi sostenible mitjançant el desenvolupament de capacitats com la intel•ligència emocional, la innovació i la cocreació utilitzant, com a metodologia bàsica, el pensament de disseny i la improvisació aplicada.

És fundador de Sparks, una empresa de formació i assessoria centrada en les persones i ubicada a Ginebra, i també soci directiu de WorkPlayExperience, els iniciadors de la Global Service Jam. A més, recentment ha posat en marxa, juntament amb Adam Lawrence, la CoCreation School, que pretén oferir a possibles agents de canvi les destreses necessàries per facilitar una cocreació millor. Treballa per tot el planeta. Renatus té una llicenciatura en Administració d’Empreses i en Arts Escèniques.

Renatus oferirà la masterclass ‘Understanding moods and emotions – Introduction to emotional literacy’ el divendres 14 de juny a les 14: 45h.
Més informació sobre el contingut de la seva intervenció, aquí.