Meagan Durlak

Estats Units
Directora de disseny de IDEO.org

Meagan Durlak és la directora de Disseny d’IDEO.org, una organització sense ànim de lucre nascuda a partir de la coneguda empresa d’innovació i disseny IDEO. Igual que IDEO, l’organització duu a terme un disseny centrat en les persones i imagina i posa en marxa productes, serveis i experiències per millorar les vides i els mitjans de suport de persones de comunitats pobres i vulnerables de tot el món.

Juntament amb els seus col·legues, membres de l’equip i socis, Meagan té l’objectiu de dissenyar com acabar amb la pobresa aportant creativitat, empatia i innovació al sector social. Ella empra el seu art al llarg de tot el procés com a forma de crear experiències infinites i de retornar alguna cosa a les persones amb qui o per a qui treballa. Quan s’obsessiona a trobar una forma més intel·ligent de compartir perspectives, la podem trobar creant experiències d’equip úniques per inspirar els seus col·legues i/o socis a pensar d’una manera diferent. Creu que la consideració vers els altres forma una part tan integral del procés com ho és l’empatia.

Formada com a dissenyadora de comunicacions, Meagan va sortir del camí tradicional per explorar les seves sensibilitats creatives en una sèrie d’entorns singulars, inclosos un centre d’innovació, un museu o el Govern del Canadà. Abans d’incorporar-se a IDEO.org, Meagan va dirigir diversos equips multidisciplinaris en estudis de disseny com Doblin i Veryday. Té un Màster en Disseny Interdisciplinari de Parsons The New School for Design, i una llicenciatura de la Concordia University.

La Meagan intervindrà a:
• Conferència ‘Elevating voices’ > Divendres 14 de juny a les 11:00h
• Masterclass: ‘Methods for invisibility’ > Dissabte 15 de juny, de 10:00 a 13:00 h

Més informació sobre el contingut de les seves intervencions, aquí.