László Herczeg

Espanya
Fundador i Director de disseny, The Care Lab / fuelfor
 

László Herczegh és dissenyador i també activista de l’assistència sanitària i treballa, des de fa gairebé dues dècades, en l’àrea de la salut i l’assistència sanitària. El 2017, juntament amb Lekshmy Parameswaran, va cofundar The Care Lab, una plataforma col•laborativa d’activistes que volen iniciar un moviment per transformar l’assistència sanitària i impulsar un canvi a través de pràctiques de disseny centrades en les persones dins els sectors sanitari, social i educatiu. En la seva visió, l’assistència sanitària se situa com una experiència equitativa, proactiva i compassiva d’accés general i que forma part integral de la vida quotidiana, des del naixement fins a la mort.

El 2008, van cofundar Fuelfor, una assessoria de disseny especialitzada que treballa amb una àmplia varietat d’actors internacionals del sector de la salut i l’assistència sanitària.

Abans de posar en marxa Fuelfor, László era director creatiu de l’Equip d’Assistència Sanitària Global de Philips Design. Té un Màster de l’Acadèmia de les Arts i el Disseny de Budapest, que inclou estudis a la Universitat d’Arts i Disseny de Hèlsinki.

László oferirà la masterclass ‘Designing dementia-friendly communities’ el divendres 14 de juny a les 14:45 h.
Més informació sobre el contingut de la seva intervenció, aquí.