Harquitectes

Roger-Tudó_Harquitectes_ Good Design Is... FAD

Harquitectes és un estudi d’arquitectura fundat l’any 2000 amb seu a Sabadell, dirigit per quatre arquitectes associats: David Lorente Ibáñez, Josep Ricart Ulldemolins, Xavier Ros Majó i Roger Tudó Galí, que compten amb un ampli equip de col·laboradors. Un treball intens i una notable trajectòria han merescut el reconeixement de diversos premis i la publicació en destacats mitjans nacionals i internacionals.

Amb un clar concepte de l’arquitectura i una filosofia de treball ben definida, l’estudi assumeix un compromís que inclou des d’allò social fins a la problemàtica mediambiental, amb un marcat respecte per la participació activa del client. Per Harquitectes, l’eficiència energètica és una característica que hauria d’estar present a qualsevol projecte d’arquitectura, no com un “plus” sinó com un element comú exigible a cada nova proposta d’edificació.

La seva obra ha merescut el reconeixement de diversos premis -tant per obra construïda com en concursos d’idees- i la publicació en mitjans nacionals i internacionals. A més, han estat seleccionats en diverses exposicions i convidats com a conferenciants a Europa i Amèrica.