Feminist Internet

La doctora Charlotte Webb és la directora d’Even, una consultora de tecnologia ètica, i la cofundadora de Feminist Internet, una organització sense ànim de lucre que té la missió de promoure la igualtat d’oportunitats a internet per a les dones i altres grups marginats a través de la pràctica crítica i creativa.

Webb ha estat nominada recentment per l’Evening Standard com una de les persones més influents en tecnologia i ciència a Londres, ha estat citada per organitzacions mediàtiques com la BBC, The Guardian, Evening Standard, Dazed and Confused i Marie Claire per les seves opinions sobre internet, feminisme i gènere IA. És oradora internacional i ha participat en conferències arreu del món, incloent TEDx, Internet Age Media, Cannes Lions Festival of Creativity, Barbados Internet Governance Forum i Online Educa.

Descrit com a «acadèmicament desviat», el doctorat de Webb va ser una exploració creativa de com internet ha transformat l’autoria artística i la producció cultural. Té més de deu anys d’experiència treballant en l’ensenyament superior d’art i disseny a la Universitat de les Arts de Londres, la universitat d’art i disseny més gran d’Europa.