Edwin Mwai

Kenya
Dissenyador de producte, IDEO.org

Edwin Mwai és un dissenyador de productes a IDEO.org, amb seu a l’estudi de Nairobi. Es centra en integrar les seves habilitats d’innovació i il·lustració per impulsar l’impacte de les solucions de disseny que l’equip implementa. Creu fermament que la fusió dels principis bàsics de l’art i del disseny, juntament amb una mentalitat centrada en l’usuari, pot crear una base per a un disseny cada vegada més innovador.

Abans d’incorporar-se a IDEO.org, Edwin va treballar a Brand2D, una agència de màrqueting i branding com a dissenyador de productes. Va participar en la innovació i l’estratègia d’ajuda als clients per a diversificar el seu enfocament cap a la diversificació de productes i serveis. També va dirigir la conceptualització de la marca i l’estratègia per a un moviment juvenil a escala nacional, JIACTIVATE. Un moviment amb el qual va intentar revifar el paper de la joventut en la formació del futur de Kenya a través de la seva participació activa en el panorama polític.

Edwin també va treballar com a passant a Design by touch, una consultora de disseny de joguines, on va treballar activament en conceptes de futur per a clients com Lego i Hasbro. Com a contractista independent, Edwin ha treballat amb Sandstorm Kenya, on va ajudar en el desenvolupament del disseny de productes d’una nova marca i en el llançament dels productes. Va assistir a la Universitat de Coventry, on va obtenir un Màster en Disseny de Producte.

L’Edwin intervindrà a la Masterclass: ‘Methods for invisibility’ > Dissabte 15 de juny, de 10:00 a 13:00 h

Més informació sobre el contingut de la seva intervenció, aquí.