Deutsche & Japaner

Deutsche Japaner_Good Design Is... FAD

Deutsche & Japaner és un estudi creatiu amb seu a Mannheim, Alemanya. L’estudi va ser fundat en 2010 per Ina Yamaguchi, Moritz Firchow, David Wolpert i Julian Zimmermann.

Deutsche & Japaner atorga un gran valor a les experiències sostenibles, amb un clar enfocament cap a les solucions holístiques, el branding i la identitat visual, així com a l’edició i les accions en línia. Apassionats pel detall, independent de qualsevol condició física, l’estudi ha guanyat experiència en diverses disciplines, ampliant la proposta de disseny gràfic incloent-hi el disseny d’interiors i escenografia, així com en la creació conceptual, la direcció d’art i el desenvolupament tipogràfic.

L’estudi ha treballat per a diversos clients internacionals de renom en diversos camps, des de la moda o la música fins la cultura, l’estil de vida i la bellesa, com per exemple Nike Unlaced, Nimu Roma, Ark Poncho i Haiyti. Els projectes de col·laboració tenen un paper crucial en els treballs de Deutsche & Japaner. A més de l’activitat com a estudi, Julian Zimmermann ensenya a diverses escoles de disseny, dona conferències i tallers.