Barbara Adams

Estats Units
Doctorat en Disseny, Wesleyan University

Barbara Adams és la becària postdoctoral Andrew W. Mellon en Disseny al Centre d’Innovació Pedagògica a la Universitat Wesleyana, on imparteix classes en el Programa de Ciència en la Societat i en el Centre per a l’Estudi de la Vida Pública. La seva recerca interdisciplinària analitza com es produeix el coneixement i s’inicia l’acció política a través de projectes d’art i disseny. Va obtenir el seu doctorat en Sociologia per la New School for Social Research (NSSR) on va rebre una beca per a la seva recerca doctoral de l’Institut Universitari del Disseny, Etnografia i Pensament Social (GIDEST).

El seu projecte actual és un llibre sobre les formes creatives i poètiques de recerca social i reflexiona com l’art i el disseny poden reorientar el pensament sociològic. Tambe està treballant en un manuscrit que analitza les polítiques que promouen projectes d’art i disseny compromesos amb la societat. Entre les seves publicacions mencionem el llibre “Design as Future-Making” i l’assaig “Centers of Experience: Bodies and Objects in Today’s Museums” a Experience Design. La Barbara és coeditora en cap de la revista Design and Culture i investigadora etnogràfica al Laboratori de Disseny per a la Innovació Social i la Sostenibilitat (DESIS Lab).

La Barbara oferirà la conferència ‘Services are the soft infrastructure of society’ el divendres 14 de juny a les 9:15 h

Més informació sobre el contingut de la seva intervenció, aquí.