Anton Schubert

Regne Unit
Cap de disseny de Vincit

Anton Schubert és cap de Disseny a Vincit, una empresa de disseny i desenvolupament finlandesa. El seu objectiu és ajustar l’equip de disseny i la competència en aquesta àrea, en línia amb l’activitat principal en tecnologia de l’empresa, i desenvolupar una posició única i diferenciada d’aquesta al mercat global.Anton és un veterà de la indústria del disseny amb més de 25 anys d’experiència, que ha treballat amb clients a nivell global en nombroses consultories de disseny a Europa i als Estats Units. La seva experiència cobreix múltiples àmbits així com la direcció de projectes de disseny, amb marques com ara VW, Samsung, Prada, Lufthansa, Ford, Vodafone, Allianz, Nestle i P&G entre moltes altres.

La seva passió des de ben petit era ser fabricant de maquetes i al final va estudiar prototipatge de dissenys a l’Escola d’Art i Disseny St. Albans d’Anglaterra, després de molts anys treballant com a mecànic de camions. Va tenir la sort d’aconseguir una feina a IDEO i va estar 10 anys treballant a l’oficina de Londres. En els darrers anys, Anton ha format i dirigit de forma exitosa equips de disseny a Hèlsinki, Estocolm i Londres amb una agència de marca i màrqueting anomenada 358, posteriorment amb Futurice i després com a soci d’una agència d’estratègia de marca anomenada Inc.

As, d’un exalumne d’IDEO. L’Anton sempre ha cregut fermament en el disseny centrat en l’usuari i la cocreació com a metodologia i mentalitat per crear grans experiències significatives, i oferir un impacte positiu real per a la gent i la societat. Aquesta convicció en el poder del disseny l’ha portat, els darrers anys, a qüestionar el paper i la responsabilitat del dissenyador. El seu objectiu per seguir avançant en el disseny és desenvolupar la manera de pensar i de treballar dels dissenyadors, i assegurar que incorporen la sostenibilitat a la seva caixa d’eines de disseny cada dia.

L’Anton exposarà el cas d’estudi ‘Designing for digital sustainability’‘ el divendres 14 de juny a les 12:30h.

Més informació sobre el contingut de la seva conferència, aquí.