Adrià Garcia

Espanya
Membre fundador, Holon

Adrià Garcia i Mateu és un dissenyador i activista implicat en projectes que milloren la vida diària de les transicions cap a societats planetàries. És membre fundador de Holon, un col·lectiu que fomenta la funció del disseny en les transformacions socials. Amb coneixements en disseny estratègic, la recerca en disseny i el disseny de serveis, acumula una dècada d’experiència en projectes amb organitzacions com Interface Inc., Nacions Unides (Medi ambient) o La Borda SCCL.

Actualment està investigant l’impacte del disseny en les transformacions socials mitjançant el disseny de polítiques en el sector de l’habitatge, amb el focus a les cooperatives d’habitatges. Des del 2010 ha estat involucrat en educació del disseny i és membre fundador d’EDIVI, una xarxa catalana de centres que promouen el disseny per a la innovació i la sostenibilitat socials.

L’Adrià és llicenciat en Disseny per Eina, el Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Ha participat en el Programa LeNS de la UE a la Politècnica de Milà, Itàlia, i té un màster en Lideratge Estratègic cap a la Sostenibilitat pel Blekinge Institute of Technology, Suècia.

L’Adrià oferirà la masterclass ‘From problem solving to problem caring’ el divendres 14 de juny de 14: 45 a 17:15 h

Més informació sobre el contingut de la seva intervenció, aquí.