‘The Chair of a Century’ en linea barcelona-vitra

#DissenyEnDiagonal

Les Fiberglass Chair i les Plastic Chairs es troben entre els dissenys de mobles més importants del segle XX. Charles i Ray Eames les van crear el 1948 per participar en el concurs “International Competition for Low-Cost Furniture Design” del Museu d’Art Modern de Nova York. L’objectiu dels Eames era crear una carcassa en una sola peça que s’adaptarà al contorn del cos humà. La recerca de materials alternatius els va portar a la resina de polièster reforçada amb fibra de vidre, material que fins llavors era desconegut per a la indústria del moble. Aquesta cadira va suposar, a més, una nova tipologia de moble ja que la carcassa podria combinar-se amb diferents tipus de potes.

en linea barcelona presenta l’exposició ‘The Chair of a Century’ on es mostrarà la transició i l’evolució de la cadira dels inicis fins a l’actualitat.

La mostra realitzada amb la col·laboració i el suport de l’empresa suïssa Vitra, tindrà lloc a l’edifici modernista-noucentista de 1924, seu d’en linea barcelona, del 13 al 20 de juny.

El dijous 20 de juny, a partir de les 19 h. tindrà lloc un cóctel. Posteriormente procedirem a sortejar una butaca Eames RAR entre totes les persones que assisteixin al mateix.

Horari: 10.00 – 14.00 h i 17.00 – 20.00 h

Horari dissabte: 15/06, 10.00 – 14.00 h

Còctel i sorteig: 20/06, 19.00 h

Organitza: en linea barcelona

Inscripcions aquí