SURFACE MATTERS Design & Craft Council of Ireland’s PORTFOLIO Critical Selection 2019-2020

#DistricteDisseny

PORTFOLIO Critical Selection és una publicació i una exposició biennal de disseny i artesania contemporània irlandesa organitzada pel Consell de Disseny i Artesania d’Irlanda, amb creadors seleccionats per haver assolit l’excel·lència

La superfície és important: en artesania i en disseny, la superfície és un reflex de l’habilitat i els coneixements del seu creador, de com entén, manipula i tracta els materials que componen les formes finals, tant si es tracta de matèries primeres, com metall, fusta, fil o argila, com de materials que ja han estat manipulats, com el vidre fos, aliatges, esmalts i vernissos. La superfície és també el material del qual s’ha fet i com ha estat tractat, no només una capa o un recobriment extern.

Molts dels creadors presents en l’exposició han assolit l’alt nivell que ara exhibeixen després d’anys de perfeccionament, encara que també hi podem veure artesans que acaben de començar la seva carrera i ja despunten com a promeses excepcionals. Tots els dissenyadors i artistes d’aquesta exposició són un exemple de la millor artesania contemporània irlandesa. Mostren un profund coneixement dels materials escollits i de les tècniques utilitzades i un gran domini de les superfícies creades.

Horari: Dll a Ds de 10 -20h. Dg de 10 a 14h