Presentació de la nova col·lecció de KEIGIO®

#DistricteDisseny
Coincidint amb la 14ª edició de la Barcelona Design Week, l’estudi d’interiorisme KEIGIO DESIGN presenta per primera vegada els seus sistemes de mobles modulars ideats i realitzats per Giovanni Bruni, dissenyador Italià establert a Barcelona.
Amb aquest apropament al món del disseny industrial l’estudi planteja donar vida a la seva nova marca de mobles: KEIGIO®.
KEIGIO® és una marca de mobles modulars d’alta qualitat que ofereix un sistema de sofà , un de prestatgeries i un de làmpares amb disseny retro-future industrial, sempre adaptant-se en formes i dimensions a qualsevol espai.
El sistema sofa esta compost per 3 tipologies de diferents mòduls disponibles en 3 dimensions i 10 colors. S’utilitzen per a construir originals “illes-descans” a mida del seu ús i espai.
Els mòduls prestatgeria estan construïts amb alumini cru moldejat, es monten per encaixos i sense estris addicionals en diferents mides i de formes variables.
El sistema lampara de metacrilat translúcid es compon de 3 mòduls diferents; oberts, tancats o lluminosos amb facilitat de configuració per a obtenir un nombre infinit de diferents formes de llum.
Horari del Showroom durant el BDW: Dll – Ds: 11 h a 14 h | 16 h a 20 h
APERITIU PARTY: Divendres 14 de Juny de 18 h a 22 h