Portes obertes showroom Gabriel

Visita el nou showroom de la marca danesa Gabriel, especialitzada en solucions tèxtils per l’àmbit del “Contract”.

Estarem encantats de rebre’t al nostre recentment inaugurat showroom al centre de Barcelona que serà punt de trobada i un laboratori de creativitat entre la nostra marca i els arquitectes, interioristes i dissenyadors.

Creat pel reconegut estudi d’arquitectura danès Friis & Moltke, en col·laboració amb l’estudi barceloní Areazero 2.0, encarregat de la rehabilitació del local, tenim un espai dissenyat seguint l’estil tradicional de Gabriel i en el qual s’han utilitzat colors inspirats en l’arquitectura de la ciutat i materials naturals com el roure, l’acer lacat en negre o el vidre, que li ofereixen un estil més sobri, elegant i lluminós, generant una perfecta harmonia amb l’estil escandinau més discret.

Un lloc on hi podràs descobrir una gran selecció de teixits utilitzats en el mobiliari de l’exposició, els quals han estat seleccionats per transmetre la imatge i el caràcter dels diferents ambients que s’han dissenyat.

Anima’t a descobrir els nous i exclusius teixits confeccionats tant en llana com en polièster reciclat, amb un tacte i estètica 100% natural

#BDW19, #DistricteDisseny.