Facebook iconFlickr iconInstagram iconLinkedIn iconTwitter icon YouTube icon

Poblenou Districte Disseny

#PoblenouDistricteDisseny

Per segon any, el barri del Poblenou serà un dels protagonistes de la Barcelona Design Week amb un programa especial que es durà a terme el dissabte 9 de juny amb quatre epicentres d’activitat. Al Disseny Hub s’organitzaran els tallers ‘Disseny en família’ i es podrà visionar una projecció de pel·lícules del Milano Design Film Festival d’11.30 a 14.00h: The Campana Brothers. Fernando & Humberto, de Gabriela Brendt (Brasil, 2016) 20’; Il Treno di Sottsass, de Valeria Parisi (Itàlia, 2017) 50’; A Casa di Carla, de Max Rommel (Itàlia, 2014) 10’; Marwoolus journey, de Jasmin Schröder i Emanuele Marzi (Itàlia, 2015) 6’18’’; Design is a verb, LeftLoft (Itàlia 2017) 60’. (Aconsegueix la teva entrada gratuïta per veure aquests films aquí!)

A Palo Alto es podran visitar diferents exposicions: “Palo Alto: origen, present i futur”, “Metropolis: col·lecció làmpades Pichiglass Studio” i les exposicions del Pavelló Internacional: Itàlia, ‘Ferri Taglienti’ i ‘Grado Zero’.

Coincidint amb l’Any Europeu del Patrimoni Cultural i entorn la xemeneia de l’antiga fàbrica Can Saladrigas, es farà una instal·lació homenatge a un dels elements del patrimoni arquitectònic més característic del paisatge urbà actual del barri del Poblenou, amb el nom ‘Àgora Urbana’. La instal·lació, creada per la plataforma Margalef, consisteix en un pavelló d’estiu, un àgora circular al voltant de la xemeneia. L’espectador hi interactua amb una nova mirada, bé accedint a l’interior o seient a les grades, bé circumdant el perímetre exterior. De la mà de Poblenou Urban District, el dissenyador i arquitecte Josep Fernández Margalef presenta un espai per la reflexió, que convida a seure, revalorar, reconduir, repensar i analitzar in situ un element del nostre patrimoni com són les xemeneies.

Com a cloenda, l’espai Hangar acollirà la festa de l’Assaig General. El programa ‘Poblenou Districte Disseny’ es complementa amb les activitats que organitzaran diversos espais, professionals i empreses del barri que es poden consultar al programa d’aquest web. Consulta el programa d’activitats del #PoblenouDistricteDisseny!

#PoblenouDistricteDisseny.