Facebook iconFlickr iconInstagram iconLinkedIn iconTwitter icon YouTube icon

Nit ADG Laus. Lliurament i festa dels Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual

Ricardo Cases
#ADGLaus18
Ricardo Cases

La Nit ADG Laus és sobretot la festa de la professió més important del sector i aspira a ser una celebració inoblidable. La cerimònia de lliurament dels premis és el moment en què finalment es desvetlla el veredicte del jurat de la 48a edició dels premis.

Els guanyadors dels Grand Laus, Or Laus i Laus Aporta-Fundació Banc Sabadell tenen l’oportunitat única de pujar a l’escenari a recollir els preuats trofeus. La junta de ADG atorga també el Laus d’Honor, a la trajectòria professional, i el Laus Empreses i Entitats, a la bona relació amb el disseny. Els guanyadors de Plates i Bronzes Laus també tenen la seva cerimònia de lliurament posteriorment, durant la festa. Espectacle, sopar, DJ i acreditació per entrar gratuïtament a Razzmatazz si voleu seguir la festa de matinada!

Aquest any, a més, amb l’entrada de la Nit ADG Laus, els assistents podran visitar en exclusiva la nova exposició permanent del Museu del Disseny, que sota el títol «Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003» i comissariada per Raquel Pelta, presenta un recorregut per la història del disseny gràfic nacional des dels anys vuitanta fins l’any 2003 (celebració de l’Any del Disseny).

Els ADG Laus són els premis a l’excel·lència en disseny gràfic i comunicació visual que any rere any donen a conèixer els millors projectes en més de cinquanta apartats dividits en cinc categories: Disseny Gràfic, Digital, Publicitat, Audiovisuals i Estudiants. En aquesta nova edició, es consoliden com els guardons de referència i cita imprescindible de la comunitat professional de la comunicació visual al nostre país. Per a més informació de la 48a edició dels premis, consultar la seva web

 

#ADGLaus18.

Organitza
Amb el suport de
Col·laboradors PREMIUM
Empreses col·laboradores
Amb la col·laboració de
Media-partners