La Nit ADG Laus 2019

ADG Laus 2019

La Nit ADG Laus és la gran cita anual per a la comunitat creativa entorn al disseny gràfic i la comunicació visual d’Espanya.

La 49ª edició dels Premis ADG Laus 2019 d’ADG-FAD reconeixeran l’excel·lència del sector a través de la cerimònia i festa de lliurament dels premis atorgats per un jurat internacional de renom i gran solvència.

Enguany s’hi ha presentat més d’un miler de projectes dels millors estudis de disseny, productores i agències de comunicació de tot l’Estat, repartits en cinc categories: Disseny Gràfic, Digital, Publicitat, Audiovisual i Estudiants. El jurat ha seguit cinc criteris per escollir els finalistes, parant atenció a la idea, l’execució, la funcionalitat, l’aportació i al consistència del projecte.

Es donarà a conèixer el guanyador del Laus Aporta, atorgat a aquells projectes que destaquen per la seva aportació social, econòmica o cultural; el d’Honor a la trajectòria professional; i el Laus Empreses i Entitats a organitzacions que han demostrat una gran aposta pel disseny.

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya
Premium Partners: Agpograf, Arconvert, Fedrigoni, Moritz i Olympus.
Hi col·laboren:  Copyset impremta, Celler Can Virgili, Democratic Wines i EGM.

#BDW19, ADGLaus19.