Facebook iconFlickr iconInstagram iconLinkedIn iconTwitter icon YouTube icon

Primera edició del MODA-FAST-fest

Primera edició del MODA-FAST-fest, la nit per a celebrar el talent a la moda, que tindrà lloc el 6 de juny durant la programació de la Barcelona Design Week.

La vetllada s’iniciarà amb la cerimònia d’entrega dels Premis MODA-FAD, que atorga el nou MODA-FAD, l’associació pel foment de la moda del FAD, i continuarà amb una festa a l’exterior de l’edifici Disseny Hub Barcelona. Els nous Premis MODA-FAD estan orientats a reconèixer la feina de professionals i empreses que hagin fet aportacions destacades al sector en el darrer any i s’entregaran en tres categories diferents: Mèrit en Disseny de Moda, Mèrit en Innovació a la Moda i Premi al Talent de l’Any.

Els Premis compten amb un comitè d’experts format per Yolanda Muelas, editora en cap de Metal Magazine; Sílvia Ventosa, responsable de la col·lecció tèxtil del Museu del Disseny de Barcelona; Charo Mora, periodista, comissària, docent i consultora de moda; David Urbano, fotògraf de moda; Eugènia Sendra, periodista cultural i de tendències a TimeOut Barcelona; Berta Segura, directora executiva de Dmentes, i Jaume Vidiella, estilista.

Per altra banda, el jurat dels Premis està compost per Paula Feferbaum, directora creativa de moda; Claudio Furest, director de producte de Furest; Roberto Piqueras, dissenyador de moda; Francesca Tur, editora en cap de tendencias.tv, i Carole Touati, fundadora de Lelook Creative Consultancy.

Aquesta primera edició del MODA-FAST-fest retrà un especial homenatge a la figura de la modista i empresària catalana Carme Martí Riera (1872 – 1949), dona d’ideals forts que va lluitar a favor de dignificar la professió de modista, a més de ser la creadora del Sistema Martí, la primera tècnica de patronatge vàlida i amb rigor tècnic a escala mundial.

Finalment, la junta del MODA-FAD atorgarà també un reconeixement especial a un dissenyador o marca que en el present ja no estigui en actiu de la mateixa manera que ho va estar en un passat recent. Aquest guardó vol reivindicar en el context actual el seu talent com a referent de futures generacions de creadors i com a mereixedor d’un reconeixement a la seva professió per la seva aportació al món de la moda.

Organitza
Amb el suport de
Promotor oficial
Col·laboradors