Facebook iconFlickr iconInstagram iconLinkedIn iconTwitter icon YouTube icon

Lliurament i festa dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme i dels Premis Habitàcola

Xavi Padrós
#PremisFAD
Xavi Padrós

Torna la nit de l’arquitectura de Barcelona, la festa de reconeixement de l’excel·lència que congrega cada any un miler de professionals amb motiu de la cerimònia de lliurament i festa dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme. Un esdeveniment en què els estudiants hi tenen el seu lloc amb la concessió, durant la cerimònia, dels Premis Habitàcola.

Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme

Els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme són els més longeus i reconeguts a Espanya i Portugal en aquestes disciplines. Atorgats per l’ARQUIN-FAD, l’associació interdisciplinària de disseny de l’espai del FAD, el 2018 celebren seixanta anys reconeixent, com sempre, els millors projectes d’arquitectura, interiorisme, ciutat i paisatge i intervencions efímeres de la península Ibèrica i les illes.

En el marc dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, també tindrà lloc la 5a edició dels Premis FAD Internacionals, que recompensen el treball en altres països dels estudis que tenen la seu principal a la península Ibèrica i les illes, així com la 13a edició del Premi FAD de Pensament i Crítica a la producció en forma de textos i publicacions, webs, blogs i altres mitjans que contribueixen a fomentar el debat i la crítica en la cultura de l’arquitectura.

El jurat dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2018 és presidit per Anna Bach i té com a vocals Ricardo Carvalho, Pau de Solà-Morales, Cristina Domínguez, Carmen Moreno i Susana Pavón; el jurat dels Premis FAD Internacionals és presidit per Louisa Hutton, amb Josep Ferrando i Diane Gray com a vocals; i el jurat dels Premis FAD de Pensament i Critica el componen Carme Rodríguez com a presidenta i els vocals Guillem Carabí i Tomoko Sakamoto.

Premis Habitàcola

Trentena edició dels Premis Habitàcola, organitzats per l’ARQUIN-FAD i dirigits a estudiants d’arquitectura i interiorisme. En aquesta edició, sota el lema Lectures de(l) bibliobús, els Habitàcola aborden una reflexió sobre els espais de lectura i de promoció de la lectura a l’espai públic.

Els Premis Habitàcola van ser creats l’any 1987 amb l’objectiu de promoure la reflexió sobre els nous marcs teòrics en els àmbits del disseny i l’arquitectura, i debatre, conjuntament amb les escoles, solucions i punts de vista innovadors en relació amb els diferents temes d’interès social proposats a cada convocatòria.

Darrere els Premis Habitàcola hi trobem la voluntat de posar en valor la creativitat, el compromís social i el rigor professional entre els organismes i la població en general, donant suport i promovent noves iniciatives, nous plantejaments i nous talents emergents. El jurat dels Premis Habitàcola 2018 és presidit per Enric Pericas, a qui acompanyen com a vocals Antoni Roselló, Santi Romero, Nati Moncasí i Judit Bustos.

Podeu consultar les obres finalistes als Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme aquí. Els projectes finalistes dels Premis Habitàcola estan recollits a la seva web.

 

#PremisFAD, #PremisHabitacola.

Organitza
Mecenes
Amb el suport de
Patrocinadors
Col·laboradors
Hotel oficial
Media-partner