Facebook iconFlickr iconInstagram iconLinkedIn iconTwitter icon YouTube icon

Lliurament dels Premis ArtsFAD a la creació artística

#ArtsFAD

L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) organitza la 9a edició dels Premis ArtsFAD a la creació artística. En aquesta cerimònia de lliurament es farà un reconeixement a les obres artístiques que destaquen per l’excel·lència en el seu concepte, la qualitat del material i l’execució tècnica. En definitiva, un conjunt d’obres úniques sense una funció d’ús que revelen un gran coneixement de l’ofici.

Un jurat integrat per reconeguts professionals vinculats al món de la creació artística concedirà un primer premi i un segon premi; i el públic decidirà, entre totes les obres finalistes, el premi de l’opinió d’aquesta nova edició. El jurat el formen: Martí Peran, comissari independent i teòric de l’art; Gerard Peral, director executiu de Blueproject Foundation; Josep Maria Civit, col·leccionista; Maria Palau, periodista especialitzada en art; i Maria Fluxà, artista (Lluc Fluxà. Projectes d’Art. Espai H.C).

Les obres guanyadores i les finalistes es podran veure a l’exposició «El millor disseny de l’any» fins al 14 d’octubre al Disseny Hub Barcelona.

#ArtsFAD.

Organitza
Amb el suport de
Col·laboren