Facebook iconFlickr iconInstagram iconLinkedIn iconTwitter icon YouTube icon

Les llars del futur: sostenibilitat i confort.

#BarcelonaDistricteDisseny

Conferència sobre noves formes d’entendre la construcció i la llar. S’uneixen forces entre professionals del sector per aconseguir habitatges més sostenibles i amb menys consum. Interpretant idees i donant forma a les necessitats, plans i desitjos d’aquells qui els habitaran.

Fa 15.000 anys l’home va pintar uns traços en una cova, així, la va convertir en una cosa molt més bonica i confortable. Fa gairebé 2.000 anys un romà, Vitruvi, va elaborar un tractat que establia les bases de l’arquitectura clàssica i que concloïa que les construccions havien de ser sòlides, útils i boniques en la mateixa proporció. Al segle XX, un suís, Le Corbusier, va definir l’habitatge com un espai habitable a mida de l’home, projectat pensant en la manera de viure dels seus habitants.

Una cova prehistòrica, una vil·la o un edifici de 102 plantes, hàbitats de l’ésser humà que han evolucionat al llarg de la història i que ho continuaran fent. I tots, absolutament tots, persegueixen un mateix desig: trobar un espai al qual pertànyer. Trobar, en definitiva, el benestar.

Amb la participació de:
Antoni Sáez Antón – Arquitecte
Director Oficina tècnica PMP Prêt-à-porter cases

Miriam Sánchez López – Arquitecte
Responsable de Projectes Arquitectura PMP Prêt-à-porter cases

Josep Bohigas – Arquitecte

Oscar Guayabero – Curador, editor, paradiseñador.
www.guayabero.net

Més informació: pretaportercasas.com
Organitza: PMP Prêt-à-porter cases

#BarcelonaDistricteDisseny.