LATENT. Dia del talent

#LATENT

Empreses que busquen talent, escoles que l’impulsen i joves que en tenen molt per oferir. Aquest és el context en el qual s’emmarca el naixement de ‘LATENT. Dia del Talent’. Un nou esdeveniment que totes les parts demanaven i que aspirem a convertir en una cita ineludible cada any durant les dates de la Barcelona Design Week.

I és que el LATENT serà això: un espai on descobrir els millors talents sortits dels centres formatius de disseny de tot Catalunya. Un espai on els joves tindran l’oportunitat de trobar-se amb empreses finalistes i amb entitats de serveis de disseny. On les companyies tindran l’oportunitat d’identificar aquells perfils que més s’ajustin al que necessiten. I les escoles, un context immillorable per posar en valor la seva oferta formativa i de serveis a les empreses.

Una jornada oberta a tothom, amb una alta concentració de talent, en la que es succeiran de manera simultània múltiples activitats: xerrades en forma de converses per conèixer l’experiència de joves que estan treballant per empreses amb una història al darrera interessant i positiva per les dues parts; cites concertades entre joves que busquen allò que les empreses demanden i viceversa; tallers en grup per desplegar habilitats individuals on els joves, escoles i empreses treballaran plegats per resoldre un repte i conèixer mitjançant la pràctica les capacitats i motivacions mútues; cabines d’autopresentació; espais espontanis d’oferta i demanda.

En definitiva, una jornada per connectar el talent creatiu dels joves amb el potencial de les empreses. Es tracta doncs d’una jornada lúdico-professional per captar talent, descobrir ofertes i compartir experiències.

Si ets empresa o jove talent i vols participar a LATENT, inscriu-te per reservar la teva plaça!

#LATENT #Revalorar #BDW18

#LATENT.

Organitza
Col·laborador