La tecnologia com a creadora d’experiències memorables a l’usuari de l’hotel

#DistricteDisseny

La tecnologia facilita la usabilitat, minimitza els costos de gestió i permet una major personalització adaptant els espais d’ús col·lectiu i el servei de l’hotel a les característiques de l’usuari. Per a maximitzar l’experiència de l’usuari, és una bona pràctica incorporar la tecnologia als projectes d’interiorisme, pensant més enllà del factor estètic. En aquesta sessió, descobrirem les claus i veurem exemples d’incorporació de la tecnologia en projectes hotelers d’èxit.

En aquesta sessió Zennio i Nexia, dues de les marques associades a WEcontract BCN, explicaran com, mitjançant solucions en domòtica i il·luminació s’aconsegueix millorar l’experiència de l’hoste de l’hotel. La sessió finalitzarà amb la ponència del prestigiós estudi Manuel Torres Design, amb base a Barcelona, Ciutat de Mèxic i Querétaro, en la qual parlarà del paper de l’interiorisme en la generació de guest experience.

Durant la sessió, es durà a terme un coffee break i s’oferirà una copa de cava i cervesa Alhambra al finalitzar. Addicionalment, el showroom organitzarà una jornada de portes obertes durant la setmana de celebració de la BDW.

Més informació aquí

Organització: WE contract