JUST ONE LIGHT

#DistricteDisseny

La moda expressa els valors característics d’una època i un lloc determinats; i la seva evolució reflecteix els canvis culturals, socials, polítics i econòmics d’un moment històric concret. És una expressió superficial de la transformació profunda que travessa la vida social.

Tant en forma individual com en forma col·lectiva, la indumentària és un fenomen comunicatiu, un llenguatge visual articulat, un codi que ens informa sobre la concepció del món d’un període històric, així com sobre la psicologia de la persona que es manifesta mitjançant la seva vestimenta.

En la seva funció de signe, el solitari és un element privilegiat. Convertit des de la seva primera concepció en un missatge a través de la imatge que està mostrant un individu a la societat, aquesta joia es converteix en senyals que la resta de les persones han de descodificar.

Analitzarem el seu origen i evolució en significat, tipologies, materials i disseny; detenint-nos en la seva actualitat, on a través de diversos exemples intuirem un present en plena transformació.

Activitat de 90 minuts conduïda per Joan Gomis, director general de MISUI, una innovadora marca de joieria contemporània que actua com a editora de joiers.

més informació aquí