Pavelló Internacional: Argentina, Brasil i Itàlia

La Barcelona Design Week d’enguany convida a tres països a mostrar la creativitat dels seus territoris interpretant les “transicions” des de les seves diferents perspectives.

Argentina,a través de Santa Fe Polo de Diseño, presenta “Paisajes lúdicos” de la mà de Leticia Paschetta, una instal·lació que explora els límits entre art, disseny i arquitectura per crear experiències intenses a través d’espais, desafiant les nostres percepcions amb el gran objectiu de perdurar en la ment a manera de vells records.

Brasil presenta una exposició de mobiliari contemporani que porta per nom “O sentar do Brasileiro” i que convida al visitant a reflexionar sobre la manera de seure des de diferents punts de vista: la celebració, el treball, la religió i el repòs.

Itàlia mostrarà una col·lecció de dibuixos de Mario Trimarchi sota el nom “La ricerca della frontiera tra l’utile e l’inutile”. Els dibuixos de Trimarchi acompanyen la destinació dels seus productes, construint una frontera invisible entre la idea i la realitat, entre el somni i la veritat de les coses. Els dibuixos són testimonis de la seva cerca poètica i, sovint, revelen més del que un simple producte pot expressar per si mateix.

Organitza: BCD Barcelona Centre de DissenyInstituto Italiano de Cultura, Santa Fe Polo de Diseño-Gobierno de la Ciudad de Santa Fe, Paísajes Lúdicos i Proyecto Raíz
Col·labora: Programa AL-Invest 5.0 (Argentina) Consulado General de Italia en Barcelona
Patrocinador: Consulado General de Brasil en Barcelona
Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona