Inauguració showroom Villeroy & Boch

#DistricteDisseny

Coincidint amb la celebració de la Barcelona Design Week, Villeroy & Boch té el plaer d’anunciar la inauguració del seu showroom/oficina dedicat al món del Bany i Wellness, un nou espai expositiu on es mostraran les últimes novetats de Villeroy & Boch, caracteritzades per el seu alt valor afegit, disseny i qualitat.

Seguint amb l’esperit d’innovació que caracteritza a aquesta firma d’origen alemany, Villeroy & Boch aposta per establir col·laboracions efímeres amb interioristes de renom en el panorama nacional i internacional. Una oportunitat única per “donar veu” a dissenyadors d’interiors per tal d’establir aliances estratègiques i obtenir una major visibilitat i comunicació, tant en el món físic, com en el digital.

Per a aquesta ocasió, Villeroy & Boch comptarà amb la col·laboració de set reeixits interioristes que demostren una clara vocació professional i passió per la feina que ofereixen als seus clients: Erik Navazo, Miriam Alia, Julian Gallego, Sara Folch, Vesteix-me d’Espai i DESEOinterior, una col·laboració de Patricio Ballesty i Jorge Subietas, i Ulisses Chamorro.

Villeroy & Boch és una de les marques prèmium líders en el món per als productes de porcellana. L’empresa familiar, fundada el 1748, té la seu a Mettlach (Alemanya), és sinònim d’innovació, tradició i un estil excepcional. Com marca d’estil de vida de renom, Villeroy & Boch ofereix productes de Bany i Wellness, i Vaixella en 125 països.

Horari: 9-14h i 15-18h

Més informació de l’actualitat de Villeroy & Boch al blog: 1748.es

#BDW19, #DistricteDisseny.