Facebook iconFlickr iconInstagram iconLinkedIn iconTwitter icon YouTube icon

Gràcia Districte Disseny: Portes obertes

#GràciaDistricteDisseny
Foto/photo: Toormix

Si vols conèixer el potencial creatiu d’alguns dels professionals del disseny i l’arquitectura més rellevants de Barcelona, ja pots reservar l’11 de juny en la teva agenda per passejar pel barri de Gràcia.

Aquesta jornada de portes obertes et permetrà gaudir d’una de les zones de la ciutat que concentren més talent creatiu mentre coneixes de primera mà com treballen estudis com Agustina Studio, Ciclus, Emiliana Design Studio, Estudi Bonjoch, Larsson-Duprez, Lo Siento, ROKdesign, Tigges Architekt, Toormix o ZEST Arquitectura. Ja pots reservar la teva plaça i dir-nos els estudis vols visitar!

 • Agustina Studio
  Torrent de l’Olla, 177
  www.agustinastudio.com
  De 10.00 a 18.00 h

  Agustina Studio és un estudi de disseny d’estampats i producte de caràcter mediterrani amb marca pròpia. La seva feina es divideix en la part de col·lecció i la part de projectes. Volen presentar el seu nou espai de treball i showroom on es podran veure totes les seves novetats de producte i estampats.
 • Ciclus
  Pare Laínez, 25, baixos 1a
  www.ciclus.com
  De 15.00 a 17.00 h

  Emocionar a través del disseny. Transformar idees en projectes únics plens de sensibilitat. Crear solucions enginyoses, que generin el màxim impacte sensorial amb el mínim impacte ambiental. Aquesta és la filosofia que inspira a Tati Guimarãés, fundadora i ànima creativa de Ciclus. Tati és una pionera en l’ecodisseny i és reconeguda internacionalment per haver creat conceptes innovadors com la “sostenibilitat emocional” i “packaging with second life”. A Ciclus desenvolupa projectes en exclusiva per a empreses, presta serveis de consultoria i comercialitza la seva línia de dissenys en els que aplica solucions innovadores per crear projectes únics, emocionals i sostenibles.
 • Emiliana Design Studio
  Llibertat, 5. Baixos esquerra
  www.emilianadesign.com
  De 16.00 a 20.00 h

  Ana Mir i Emili Padrós obren les portes del seu estudi per donar a conèixer de primera mà què hi ha darrere d’un producte d’Emiliana Design Studio. Apropa’t a l’estudi i et mostraran la seva manera de treballar; des dels primers esbossos passant per les maquetes de treball fins a arribar al producte final.
 • Estudi Bonjoch
  Sant Pere Màrtir, 8
  www.bonjoch.com
  De 13.00 a 14.00 h

  Estudi de disseny fundat l’any 1990 a Barcelona. Dirigit per Ignasi Bonjoch compta amb un equip de sis persones i està orientat principalment al disseny d’espais comercials i espais efímers com estands per a fires arreu d’Europa i exposicions. Espais ordenats i orientats a l’usuari, dissenyats per convertir el fet de visitar i comprar en una experiència personal. Visions estratègiques per crear ambients singulars i diferenciadors. Utilització de la llum i el color com a eines de projecte per definir espais amb una clara imatge corporativa.
 • Larsson-Duprez
  Ca l’Alegre de Dalt, 55, 4t 1a
  www.larsson-duprez.com
  De 18.00 a 19.00 h

  Larsson-Duprez és una agència de serveis per a marques, que ofereix disseny, creativitat publicitària i de continguts per a campanyes, estratègia de difusió, amb un equip enfocat a la creativitat estratègica i estratègia creativa. Resultat: una comunicació de marca més a/efectiva, amb històries que entretenen, mobilitzen i emocionen, però sobretot, que marquen. Una marca, marca, si es desmarca.
 • Lo Siento
  Ca l’Alegre de Dalt, 55, 1r A
  www.losiento.net
  De 13.00 a 14.00 h

  Estudi de disseny gràfic de Barcelona inaugurat el 2006 amb un enfocament creatiu cap a processos artesanals. La seva característica principal és un enfocament físic i orgànic de les solucions, que es tradueix en un camp en el qual el diàleg de disseny gràfic i industrial busca sempre una aliança amb els processo artesanals.
 • ROKdesign
  Sant Agustí, 5, baixos ext. 2
  www.rokdesign.es
  De 12.00 a 13.00 h, de 16.30 a 17.30 h i de 19.00 a 20.00 h

  Antón García és el fundador de ROKdesign, estudi especialitzat en disseny de mobiliari. Amb motiu de la BDW18, obrirà les portes del seu espai de treball (compartit amb altres professionals del sector interiorisme, disseny gràfic i web) i oferirà un recorregut per l’edifici ubicat al carrer Sant Agustí, 5 (barri de Gràcia). Es tracta d’una antiga impremta, la transformació de la qual al llarg de 60 anys acull actualment prop d’un centenar de professionals del sector del disseny, arquitectura, disseny industrial, editorial, il·lustració … Des de joves emergents a veterans consagrats, alguns d’ells guardonats amb el Premio Nacional de Diseño. Apropa’t per aquest singular espai per descobrir diversos dels seus racons.
 • Tigges Architekt
  Astúries, 40
  www.tiggesarchitekt.ch
  De 12.00 a 14.00 h

  Com a despatx jove d’arquitectura, llur objectiu és dissenyar i construir d’acord amb les necessitats dels clients. Porten a terme les seves obres amb gran professionalitat i plenament conscients de la seva responsabilitat fins al medi ambient i la societat.
  Tant el mercat de la construcció d’avui en dia, com el concepte de desenvolupament sostenible, requereixen solucions intel·ligents d’edificació que siguin rendibles a curt i llarg termini. Mitjançant l’anàlisi del lloc, la seva història i el seu desenvolupament, tracten de projectar amb els criteris i l’escala adequats.
  Pensen i desenvolupen amb plena dedicació el conjunt urbanístic, així com la derivació meticulosa i l’execució de petits detalls. Com a recolzament es comptarà amb un equip multidisciplinari de primera classe. L’arquitectura contemporània és per a ells emocionant i duradora, estant sempre en relació amb el temps futur i amb el temps que ja s’ha convertit en història.
 • Toormix
  Ca l’Alegre de Dalt, 55. Baixos C
  www.toormix.com
  De 12.00 a 13.00 h

  Visita a l’estudi de disseny Toormix. Presentació del seu espai, equip, metodologies i processos de treball i mostra dels últims projectes. L’estudi de disseny i consultoria de marca Toormix, obre les seves portes per tal de presentar-se a la comunitat del disseny en el seu nou espai de treball, posant èmfasi en la presentació dels seus nous projectes, perfils i equip, metodologies de treball amb casos reals, processos i resultats.
 • ZEST Arquitectura
  Pl. de les Dones del 36, local 14
  www.zestarchitecture.com
  De 10.00 a 17.00 h

  ZEST arquitectura és un equip d’arquitectes multilingües amb clients tant a nivell nacional com internacional. En els seus projectes s’inclouen obra nova, restauració, interiorisme, paisatgisme i disseny de piscines. El dia de portes obertes ofereixen una visita per conèixer-los.

La jornada de portes obertes d’espais creatius es complementarà amb activitats organitzades per diversos agents ubicats al barri de Gràcia. Consulta el programa d’activitats del #GràciaDistricteDisseny!

#GràciaDistricteDisseny.