ExpoSURE 2019. Fotògrafs com a dissenyadors, dissenyadors com a fotògrafs

#DistricteDisseny

Exposició col·lectiva dels estudiants del Postgrau en Fotografia i disseny editorial d’EINA. Fotografies i, fotollibres, ofereixen una lectura íntima de la mirada dels mons dels fotògrafs.

A les parets de la galeria Barra de Ferro les fotografies t’interpel·len, en una exhibició pública i desvergonyida. Al peu, els fotollibres, més púdics, ofereixen una lectura íntima i privada de la mirada dels fotògrafs, dels seus mons interiors. Una conversa de tu a tu entre el lector i el fotògraf-dissenyador. La memòria i la recerca d’identitat individual i col·lectiva prenen força en l’obra del col·lectiu ExpoSURE d’enguany a EINA.

Exposició col·lectiva dels estudiants del Postgrau en Fotografia i disseny editorial d’EINA. Hi participen: Danny Arcos Tigasi, Raque Ares Garaboa, Alejandro Cadena Vásconez, Margarita Díaz Ortiz, Mariona Font Marsal, Sofía Gómez Aranda, Martina Jané i Gutiérrez, Maria Victoria Lopez, Júlia Millet Abascal, Mónica Morcego Llonch, Víctor Moreno Eguren, Júlia Ribera Marsal, Alba Sadurni Sala, Marc Villalba Moras.

#BDW19, #DistricteDisseny.