Exposició i presentació del llibre A-Z 11 anys de la Festa del Grafisme

#DistricteDisseny

Presentació i exposició del llibre A-Z: 11 anys de la Festa del Grafisme que recull en forma de diccionari il.lustrat la història de l’únic Festival de disseny independent gratuït a tota Europa que es celebra un cop l’any a la localitat de Portbou (Girona). El llibre, dissenyat pel col.lectiu Frontera, ha estat produit gràcies a la generosa col.laboració de la impremta Nova Era i la paperera Fedrigoni. Morro Fi, s’encarregarà d’assegurar que les nostres goles no quedin seques de tanta xerrera.

A més, per a la celebració d’aquest event, comptem amb la inestimable col laboració d’ESdesign Barcelona que, amb altres sis centres formatius, becaran els seus millors estudiants als Tallers de la Festa edició 2019 per tal que complementin el seu aprenentatge amb aquesta experiència única.

També es presentarà la 2a edició dels Tallers de la Festa, que tindrà lloc del 25 d’agost a l’1 de setembre a Portbou, Girona. Entre els professors d’aquesta edició dels Tallers de la Festa comptarem amb el reconegudíssim Patrick Thomas de l’àrea de disseny gràfic, els internacionals Domestic Data Streamers de l’àrea de disseny gràfic i espai, i el combo explosiu de Marc Morro i Luis Eslava de l’àrea de disseny de producte. Aquest any també participarà com a estudiant el nostre estimat Anthony Burrill, un dels professors de l’any anterior,  aquest cartellista anglès que proclama: Work hard and be nice with people o Ask more questions (get more answers).

Si estimes el disseny tant com nosaltres i vols col.laborar emportant-te el llibre dels 11 anys de la Festa del Grafisme, hauries d’apropar-te a la Galeria Visions de Gràcia.