Estudis de disseny en Diagonal. Behind the scene

#DissenyEnDiagonal

La Diagonal ens obre les portes de sis estudis de disseny que presenten les seves metodologies i equips de treball.

Morillas
Sèneca, 14
www.morillas.com
Horari: 10 – 11 h

Morillas és una agència de branding que dóna solucions de marca des de qualsevol dels punts de contacte d’aquesta amb el consumidor. Examina, analitza, defineix i dóna resposta a tots els processos i esforços que estan destinats a crear i/o reforçar una marca (des de la consultoria, la creació de naming, identitat visual corporativa, packaging, disseny industrial, retail…). Morillas està formada per un equip interdisciplinar de professionals, amb capacitat d’aportar una comprensió global del client, establint relacions de partnership a través de l’excèl·lència creativa i prioritzant la qualitat en el servei. Dirigida per Marc Morillas i sota la presidencia de Lluis Morillas, aquesta empresa fundada al 1962 per un pioner del disseny del nostre pais, Antoni Morillas, compta amb oficines a Madrid, Barcelona, Guatemala, Tel Aviv i Miami. L’equip de l’agència està integrat per més de 80 professionals: dissenyadors, creatius, consultors i gestors, que configuren el múscul humà de l’empresa, amb una àmplia experiència en clients internacionals, marques globals i havent treballat en projectes a 13 països diferents.

Idioma: català, castellà i anglès.

Garrofé
Nàpols, 237, baixos
www.garrofe.com
Horari: 12 – 12.30 h

Agència de disseny especialitzada en packaging i branding. Durant els seus més de 20 anys d’experiència ha dissenyat la imatge completa i les senyes d’identitat de multitud de marques i productes, encarregant des del disseny del packaging fins a la identitat visual. L’equip de Garrofé està especialitzat en la planificació, el disseny i el desenvolupament de qualsevol solució de branding i/o packaging SENSE LÍMITS. Un servei basat en una creativitat brillant i una perfecta planificació estratègica.

Idioma: català i castellà.

Esiete
Còrsega, 290, 1r 1a
www.esiete.com
Horari: 13 – 13.30 h

Estudi de disseny gràfic i comunicació online/offline. La passió, la meticulositat, la cura dels detalls, el sentit estètic, i l’esforç, van generar la seva personalitat. Avui la seva passió s’ha convertit en una actitud, un treball minuciós i quotidià: donar solucions eficaces, úniques per a cada client, en un mercat en constant evolució. Han sigut premiats a festivals nacionals com els Laus i els Letra o internacionals, com els prestigiosos Art Directors Club Europe o els European Design Awards.

ROKdesign
Sant Agustí, 5, baixos ext. 2
www.rokdesign.es
Horari: 16 – 16.45 h

Empresa de disseny industrial assentada a Barcelona des de l’any 2014, creada per Antón G. Seoane (Vigo, 1986). És un equip multidisciplinar format per especialistes ubicats en diferents localitats. Provenen de l’àmbit de l’enginyeria, arquitectura, disseny i màrqueting. Especialitzats en disseny de mobiliari i il·luminació, també ofereixen serveis de disseny corporatiu i infoarquitectura 3D.

Per a aquesta ocasió, presentaran CentVint, el seu darrer producte autoeditat en col·laboració amb la dissenyadora mexicana Deya Carreón. Compartiran amb els assistents la transició de l’origen conceptual d’aquesta peça a la seva tipologia actual. A més mostraran l’espai de treball en el qual cohabiten amb altres professionals del disseny: untaller, Sàbat disseny, la mirilla 22, isim, Xcolo.

Idioma: català, castellà i anglès.

Sic97
Sant Agustí, 5, 1r B
www.sic97.com
Horari: 16.45 – 17.30 h

Creat per Mireia Riera i Jordi Ruiz es van apropar per la passió que senten pel disseny i especialment per alguns autors. D’orígens professionals dispars, Mireia, pionera com a dissenyadora i guardonada amb alguns dels més prestigiosos premis, va crear juntament amb Jordi, autodidacta i amb més de 30 anys de carrera en el disseny industrial, Sic97 l’any 2013. Sic97 establert a Barcelona, incorpora en el seu catàleg dissenys industrials intemporals que ens apassionen, com Serie ET i llum Toma d’Elmar Thome, Llum Mirror de Mireia Riera o el Galant de Pep Bonet. La seva filosofia és la de l’absolut respecte al disseny original, amb els materials i la seva manipulació final.

Idioma: català, castellà i anglès.

L’hort Coworking
Sant Agustí, 5, 2n A
www.lhort.cat
Horari: 17.30 – 18.15 h

L’hort és un espai de coworking ubicat a la Vila de Gràcia de Barcelona i integrat per una comunitat de creatius i emprenedors que comparteixen una mateixa filosofia. Situat a la segona planta de l’edifici Sant Agustí, conforma una comunitat amb filosofia col·laborativa i de respecte amb el ritme natural de les coses. Promou les relacions socials de proximitat i pretén ser el sòl fèrtil perquè es generi vida, a través de sinergies, projectes i accions per conrear habilitats i coneixements.

Idioma: català i castellà.

La visita a Sant Agustí 5 finalitzarà amb una sessió de networking / pica-pica conjunta en el hall d’accés de l’edifici a les 18.30 h.

Organitza: BCD