Facebook iconFlickr iconInstagram iconLinkedIn iconTwitter icon YouTube icon

Exposició ‘El millor disseny de l’any’

Xavi Padrós
Xavi Padrós

«El millor disseny de l’any» és la mostra imprescindible per veure i entendre què es cou al món del disseny avui en totes les seves expressions. Recull les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorguen les associacions del FAD, els més longeus i reconeguts en les respectives disciplines del disseny: els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual (ADG-FAD), els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme (ARQUIN-FAD), els Premis ADI de disseny industrial —que inclouen els Premis Delta, les Medalles ADI i el Premi ADI Cultura (ADI-FAD)—, els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura (ARQUIN-FAD); els Premis ArtsFAD a la creació artística (A-FAD); i els Premis MODA-FAD al disseny de moda.

L’exposició està formada per prop de cinc-centes obres i projectes d’aquí i d’arreu del món gràcies a la cada vegada més important internacionalitat dels premis que organitzen les associacions del FAD. La mostra es presenta avalada per la feina d’uns jurats formats per professionals de prestigi nacionals i internacionals que regeixen la seva selecció aplicant els més estrictes criteris d’excel·lència, innovació i originalitat en les seves decisions.

El disseny expositiu de la mostra és obra d’Emiliana Design Studio, mentre que la gràfica de l’exposició va a càrrec de David Torrents.

  • Inauguració: 5 de juny a les 20.00 h (Jornada inaugural de la Barcelona Design Week)
  • Horari: de dimarts a diumenge, de 10.00 a 20.00 h

Organitza
Amb el suport de
Col·laboradors
Agraïments