«El millor disseny de l’any»

El millor disseny de l’any

L’exposició «El millor disseny de l’any» del FAD s’ha convertit en una cita ineludible si es vol entendre què està passant en el món del disseny, l’arquitectura, la moda i l’art avui, amb una selecció dels millors treballs del 2018.

Enguany, en col·laboració amb el Museu del Disseny, la mostra recull les obres finalistes i guanyadores que atorguen els premis organitzats per les associacions del FAD, els més longeus i reconeguts en les diferents disciplines del disseny: els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual de l’associació ADG-FAD, els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme d’ARQUIN-FAD, els Premis ArtsFAD a la creació i artística d’A-FAD, i els Premis MODA-FAD al disseny i la indústria de la moda, així com els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny.

Així, els visitants a l’exposició anual del FAD hi trobaran més de quatre-centes obres i projectes, tant de professionals com d’estudiants. L’aval d’aquesta exposició és la feina prèvia d’uns jurats formats per professionals de prestigi nacionals i internacionals. Aquests, regeixen la seva selecció aplicant els més estrictes criteris d’excel·lència, innovació i originalitat en les seves decisions.

L’equip responsable del disseny de muntatge i la campanya gràfica de «El millor disseny de l’any» és el format per el tàndem d’arquitectes i grafistes Sarquella Torres + Forma.

 

Organitza: FAD (Foment de les Arts i del Disseny) en col·laboració amb el Museu del Disseny de Barcelona
Inauguració: 17/05, 19 h
Lloc: Disseny Hub Barcelona. Sala A
Horari: de dimarts a diumenge, de 10 a 20 h
Els dies 14, 15, 19 i 20 de juny l’exposició tancarà al públic a les 18h. I el dia 12, coincidint amb la inauguració de la Barcelona Design Week, tancarà portes de 18 a 20h.
Accés: lliure
Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya
Hi col·laboren: Atrezzo Mannequins, Dekton by Cosentino, JCDecaux, Jori Armengol i TMB.

#ArtsFAD, #ElMillorDissenyAny, #PremiosFAD, #PremiosMODAFAD, ADGLaus19.