DUP 2019 – Tribute to Etel Adnan

#DistricteDisseny

Coincidint amb la 14a edició de la BDW 2019 L&B Gallery presenta la 4a edició del DUP | Design Unique Piece, un esdeveniment anual de disseny col·leccionable, que inaugura el 6 de juny. La galeria té el plaer de proposar “DUP 2019 | Tribute to Etel Adnan” comissariat per Guendalina Perelli – experta en comunicació activa que treballa entre Milà i Barcelona i cap d’edicions del magazín de disseny thesignspeaking – que inspirant-se en l’obra de la reconeguda artista libanesa Etel Adnan (Beirut, 1925), estableix un diàleg entre 19 dissenyadors que, per naixement o elecció, resideixen a Barcelona: Antoni Arola, Botanica Tèxtil, Luca Hugo Brucculeri, Jordi Canudas, Carla Cascales Alimbau, Irene Cases, Miguel Giner Gutierrez, Romina Gris, Massimiliano Moro, Cristina Noguer Guardiola, Pichiglas, Marria Pratts, Raquel Quevedo, Senyoreta Lylo, Julen Ussia Guillén, Valeria Vasi, Josep Vila i Capdevila, Sanna Völker, Yomuto.

La mostra presenta peces úniques de disseny que contribueixen a crear harmoniosament una llar amb l’essència de Etel Adnan. El títol de la BDW 2019 d’aquest any és “Transicions” i el vincle que es crea amb la mostra no es limita al binomi art i disseny; DUP 2019 I Tribute a Etel Adnan és una invitació a transitar pels espais de la galeria com qui transita entre les habitacions d’una casa, prestant atenció als diferents dissenys que l’habiten.

“Sento que els llocs actuen sobre el pensament a través de la llum” escrivia l’artista libanesa en el seu llibre Des villes et de femme. “La fosforescència afecta el nostre esperit, el món gira a l’interior del nostre cap, modela els nostres pensaments amb angles nous. La percepció de les coses assenyala un canvi, i els nostres interessos es modifiquen, les nostres passions poden canviar de tonalitat “. En el seu llibre Adnan parla també de Barcelona, ​​ciutat en la qual va passar una temporada. I qui viu a la capital comtal pot confirmar-ho, sobretot els creatius que en les seves obres i accions imprimeixen la força transformadora de la seva llum. Guendalina Perelli confessa que “Etel Adnan és una artista polièdrica que té el poder de fascinar. Mirant els seus quadres i llegint els seus textos ha sorgit immediatament el desig d’oferir un tribut a una ciutat a la qual Adnan té estima. Per a la quarta edició del DUP he buscat dissenyadors que amb les seves creacions m’ajudessin a recrear aquesta enèrgica i alhora íntima atmosfera que emanen les seves obres “.

OPENING | CÒCTEL de l’exposició: 6 de juny

Horari de la galeria durant el BDW: Dll – Dv: 10 h a 14 h | 16 h a 19 h. Ds: 11 h a 14 h

CÒCTEL durant el BDW: 13 de juny de 19h a 21h