Disseny en Diagonal: gaudeix de 12 quilòmetres de creativitat!

El disseny travessa la ciutat de Barcelona durant la Barcelona Design Week amb un recorregut d’activitats creatives per diferents espais al llarg dels gairebé 12 quilòmetres que ocupa l’Avinguda Diagonal, un eix singular de Barcelona que durant una setmana será un ‘hotspot’ de disseny i creativitat.

Aquest any la BDW acull la primera edició de ‘Disseny en Diagonal’, una iniciativa impulsada per BCD Barcelona Centre de Disseny en col·laboració amb The Creative Net que compta amb la participació d’establiments emblemàtics, aparadors de botigues, hotels, restaurants i altres espais destacats d’aquesta artèria de la ciutat. Aquests espais obriran les portes al públic per tal de mostrar la interpretació del lema d’aquest any de la Barcelona Design Week, Transicions, de la mà de diversos creatius amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el rol del disseny.

Exposicions, taules rodones, rutes arquitectòniques, xerrades, workshops i instal·lacions seran algunes de les claus per poder viure les transicions que ens proposen els creatius: transicions urbanes, socials, culturals, disruptives o digitals envairan els llocs més representatius de la Diagonal.

Consulta les primeres activitats aquí

#DissenyEnDiagonal.