Facebook iconFlickr iconInstagram iconLinkedIn iconTwitter icon YouTube icon

Disseny: dissensió, ètica i procés col·lectiu

#BarcelonaDistricteDisseny

ESDAP Catalunya (Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya) es va crear l’any 2010 per una ordre del Parlament de Catalunya. És una institució pública que gestiona un títol superior de grau en disseny, és una centre  interterritorial que s’organitza en multi campus distribuïts pel territori català.

En el context de Barcelona Design Week 2018 i amb el lema El disseny com a catalitzador de realitats socials, ESDAP Catalunya presenta una jornada d’activitats a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació.  L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 7 de juny  amb un seguit d’activitats.

En primer lloc, hi haurà  una conversa entre l’artista visual Nora Ancarola, la filòsofa Begoña Román i  l’investigador i educador d’art Javier Rodrigo que abordarà el tema del Disseny com espai comú de dissensió, un espai crític on treballar conjuntament.

També es presentarà una exposició de treballs  finals d’estudis d’alumnes  del curs 2016-2017, que porta el títol Disseny: dissensió, ètica i procés col·lectiu, amb intervencions a l’espai dels alumnes Carla Flores, Carles Garrido, Behnaz Rezaei i Berta Vallvé, es podrà veure fins el 21 de juny. Aquesta exposició articula i relata la figura del dissenyador a partir de les seves respostes conceptuals i formals amb l’objectiu d’estimular l’espectador per qüestionar-se valors i solucions per a la societat.

El mateix dia es presentarà la publicació el disseny com a espai de debat, hibridació i transformació que recull les activitats de ESDAP Catalunya a BDW 2017. La jornada es clourà amb la desfilada Nuus d’alumnes de disseny de moda de 4t curs 2017-2018.

A l’Espai Blanc de l’ESDAP Catalunya, Campus Llotja (C/ Ciutat de Balaguer, 17. Barcelona) del 6 al 13 de juny de 2018 es podrà visitar l’exposició Rumors i diversitat, una síntesi dels treballs desenvolupats pels alumnes de l’assignatura projectes interdisciplinaris, amb representació de les especialitats de gràfic, interiors, moda i producte.

Més informació: www.esdap.cat
Organitza: ESDAP Catalunya

#BarcelonaDistricteDisseny.