Nomon Design: creació del branding de Zicla, una empresa sostenible

#DistricteDisseny

Conferència + taller de co-creació en el que Nomon Design i Zicla compartiran el seu cas d’èxit: com crear el branding d’una empresa sostenible que transforma residus en oportunitats i que està en contínua transició. Des de 2005, Zicla treballa per convertir els residus que es generen a les ciutats en nous materials per a les indústries, en nous productes pel mobiliari urbà i en solucions pel transit (ex. jardineres urbanes, separadors de carrils bici o plataformes per a l’accessibilitat al transport públic).

L’any 2015, Nomon Design va començar a col·laborar amb Zicla en el seu procés de reposicionament i internacionalització. Gràcies a l’anàlisi i el treball en equip van desenvolupar una estratègia de comunicació basada en les persones, el disseny i la cultura de la innovació que connecta amb la diversitat dels seus públics, com usuaris, ajuntaments o prescriptors, entre d’altres.

D’acord amb aquesta estratègia es va definir la seva personalitat i atributs de marca que es van plasmar en la seva nova imatge corporativa i storytelling, així com en els arguments de comunicació de les seves àrees de negoci.

Un cop finalitzada l’explicació del cas, Nomon Design i Zicla realitzaran un taller de co-creació amb els assistents en el que es reflexionarà i identificaran les necessitats de mobilitat de les grans ciutats, actuals i de futur, i conjuntament es buscaran i plantejaran solucions a partir del valor estratègic del disseny.

Inscripcions aquí