De la idea al mercat. Fes el vostre disseny una realitat amb la Tati Guimarães

#DistricteDisseny
Com viure del disseny sense perdre l’ànima?
Aquesta és una pregunta que em vaig fer durant anys i vaig trigar uns altres quants a trobar la resposta. Parlant amb els meus alumnes i col·legues, em queda clar que tots els creatius tenim aquesta mateixa inquietud: trobar la bona fórmula per a viure dignament de la nostra passió. 
Després de 20 anys de trajectòria, podria explicar milers de coses, però crec que el més valuós serà compartir la meva experiència amb tots els que comencen i els que ja estan en aquesta aventura tan complexa i fascinant com és emprendre en el disseny. 
Us explicaré com porto els meus dissenys al mercat amb èxit (després de molts errorrs) tenint com a gran aliat als conceptes de la sostenibilitat.
Serà un plaer compartir amb tu aquest moment a la Barcelona Design Week.
Ens veiem el dimarts 18 de juny!
+ INFO SOBRE LA TATI:
La Tati és pionera en Ecodisenny i compta amb més de 20 anys d’experiència en el sector. Els seus productes són reconeguts a nivell mundial, com el Bakus, best-seller en el MoMA (Museu d’Art Modern de Nova York). A més, amb el seu estudi Ciclus, realitza projectes únics, optimitzant recursos i processos mitjançant la sostenibilitat per a portar-los al mercat amb èxit. Ha col·laborat amb empreses com Heineken, Fundació Joan Miró i Benetton. La Tati porta més de 5 anys transmetent els seus coneixements als estudiants de Elisava, IED i ESDi.