Cerimònia d’entrega dels Premis ArtsFAD 2019

Premis ArtsFAD 2019

Al lliurament de premis es donaran a conèixer les millors obres artístiques contemporànies, que destaquen per excel·lir en el concepte, la qualitat material i l’execució tècnica.

És per això que els 11s Premis ArtsFAD a la creació artística, organitzats per l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), faran un especial reconeixement a un conjunt d’obres úniques sense funció d’ús, que revelen un gran coneixement de l’ofici.

El jurat, format per cinc professionals amb diversos perfils vinculats al món de la creació artística contemporània, ha fet una selecció de 38 obres que opten a guanyar un dels tres premis. A part de les obres seleccionades dins la convocatòria oberta, el jurat atorgarà tres reconeixements per destacar l’aportació artística de persones o entitats. A més, podràs descobrir la nova col·lecció d’il·luminació Nightbloom creada per Marcel Wanders en col·laboració amb Lladró.

El jurat d’enguany està format per: Martí Peran, comissari independent i teòric de l’art; Rosa Amorós, artista; Sonia Fernández Pan, comissària (in)dependent; Alex Mitrani, historiador de l’art i conservador del MNAC; i Maria Palau, periodista especialitzada en art.

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya
Hi col·laboren: Campari, Cervezas Alhambra, Marcel Wanders x Lladró i Piera.

#ArtsFAD, #BDW19.