A strategic design & innovation lab for a dynamic connected world

#DistricteDisseny

Zinc Labs és un laboratori d’innovació i de disseny estratègic per un món dinàmic connectat. Concebem, dissenyem i creem experiències per al nostre nou món: productes, serveis, eco sistemes, físic, digital, integrat.

A Zinc col·laborem amb empreses de tot el món per a ajudar al fet que la tecnologia sigui accessible i rellevant per a les persones a través del disseny de productes, serveis i experiències.

Les nostres principals àrees d’atenció són Internet de les coses (e-salut, llar connectada, wearables, ciutats intel·ligents). Dissenyem productes de hardware i software (aplicacions mòbils, llocs web de plataformes digitals, etc.), ajudant empreses i innovadors a fer realitat les seves visions.

Oferim una àmplia gamma de serveis de disseny estratègic i tàctic:

  • Recerca i Estratègia
  • Software: Disseny i Desenvolupament
  • Hardware: Disseny i Desenvolupament
  • Disseny de Sistemes i Serveis
  • Imatge de marca i comunicació visual

En les nostres sessions de Networking mostrarem i explicarem que és el que fem (processos de desenvolupament de físic i digital) i com treballem: a través de mostres de productes i projectes, presentacions i sobretot, gràcies al nostre equip multi-disciplinar i multi-dimensional. Les preguntes seran més que benvingudes!

Horari: 14 – 19 h