A “La Cima” de Coderch

#DistricteDisseny

“La Cima”, una casa d’estiueig obra de l’arquitecte José Antonio Coderch, simbolitza una arquitectura única que lluita per no desaparèixer. La pintora Bea Sarrias i el realitzador i periodista Morrosko Vila-San-Juan han dut a terme un projecte pictòric i audiovisual que ens apropa a aquesta petita casa que el mestre Coderch va projectar per a passar els estius amb la seva família. El projecte serà presentat per primer cop al públic al showroom MINIM Barcelona.

Situada a la part alta d’un turó a Caldes d’Estrac, a molt pocs quilòmetres de Barcelona i molt a prop de la coneguda “Casa Ugalde” – obra del mateix arquitecte –, “La Cima” és avui una casa deshabitada i per rehabilitar que està sent devorada per la naturalesa.

Els quadres de gran format de l’artista Bea Sarrias ajuden a immortalitzar aquesta obra poc coneguda, plasmant com el pas del temps ha anat deixant la seva empremta en diferents racons de la casa. La pel·lícula de Morrosko Vila-San-Juan és una prolongació d’aquestes teles; una filmació que ens mostra les possibles històries que s’amaguen darrere dels quadres.

Inscripcions aquí

Organització: MINIM