About

La Barcelona Design Week (BDW), organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny i FAD Foment de les Arts i el Disseny, en col·laboració amb el Museu del Disseny i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, és la cita ineludible sobre disseny, creativitat i innovació a Barcelona i una de les Design Weeks més importants del calendari internacional (Best architecture, design and technology events for 2018 per Dezeen). La BDW és membre de l’organització World Design Weeks Network, que integra els principals esdeveniments internacionals de l’àmbit del disseny.

La 13a edició tindrà lloc del 5 al 14 de juny, reunint als principals agents del disseny per posicionar-la com un gran esdeveniment de ciutat i consolidar-la entre els esdeveniments més importants sobre disseny a nivell internacional.

Totes les àrees del disseny
La professió, el talent, el reconeixement de l’excel·lència i la cultura del disseny, de la mà del FAD. L’empresa, el valor estratègic en clau d’innovació, sostenibilitat i competitivitat, i la promoció de la marca ciutat, de la mà del BCD. I la dimensió patrimonial, pública i divulgativa de la mà del Museu del Disseny. Tots junts per créixer.

Un esdeveniment de ciutat, per a la ciutat
Amb el sector mobilizat per compartir la vitalitat del disseny de Barcelona amb la ciutat i el món, posant en valor la importància social i econòmica del disseny i convidant a la ciutadania a experimentar-ho.