Suma’t al Disseny en Diagonal!

La Barcelona Design Week 2020 organitza per segon any consecutiu Disseny en Diagonal, un programa d’activitats creatives que tindran lloc a diferents espais dels 12 km. que ocupa l’Avinguda Diagonal de Barcelona, un eix singular de la Ciutat Comtal que durant la BDW es convertirà en un ‘hotspot’ de disseny i creativitat. L’objectiu de l’acció és apropar el disseny a la societat, donar visibilitat al talent creatiu local, vincular el disseny al sector del comerç i fer partícip als ciutadans de la celebració anual del sector. 

Qui pot organitzar activitats?
Qualsevol empresa i organització que tingui un espai a peu de carrer obert al públic ubicat a la Diagonal o en els carrers propers.

Quines temàtiques?
Qualsevol temàtica relacionada amb el lema d’aquest any, “Disseny per a l’activisme”, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, sobretot els que fan referència a dos dels seus àmbits: per a les persones (objectius 1, 2, 3, 4 i 5) i per al planeta (objectius 6, 12, 13, 14 i 15).

Quins àmbits?
El disseny, l’artesania, la moda, l’arquitectura, la gastronomia o l’audiovisual.

Programa 
Projecte d’aparadorisme d’estudiants de 10 escoles de disseny en 10 botigues, instal·lacions al carrer, exposicions, aparadors i conferències, presentacions o similars associades a una intervenció que sigui visible tota la setmana.

Com puc participar?
Si tens una proposta per al teu negoci o organització, envia’ns un correu a info@bdw.cat.