Participa al Districte Disseny, la mostra de disseny oberta a la ciutat

L’activitat més transversal de la Barcelona Design Week és Districte Disseny, un programa extens obert a la ciutat que també inclou activitats dirigides al públic professional i empresarial. Es poden organitzar tot tipus d’esdeveniments: exposicions, instal·lacions, presentacions, inauguracions, conferències, col·loquis, taules rodones, jornades, tallers, rutes i circuits, festes… que tinguin a veure amb qualsevol dels àmbits relacionats amb el disseny, com el disseny industrial, disseny de producte, interiors i mobiliari, arquitectura i urban planning, moda i accessoris, disseny tèxtil, disseny gràfic i il·lustració, digital design, service design, food design, art i disseny o tecnologia. Trobaràs informació més detallada sobre com organitzar un esdeveniment en aquest enllaç

Si vols proposar una activitat emplena aquest formulari abans del 16 d’abril del 2020.